Aluminium ramen & deuren in Houthulst.

Alurex verzorgt de productie van ALU ramen en deuren op maat in Houthulst.

25 jaar ervaring met maatwerk verschaft het nodige inzicht voor een persoonlijke aanpak. Alurex biedt een waaier aan mogelijkheden, qua kleur en afwerking.

Zaakvoerder Jan Bisschop zette Alurex op de kaart. Samen met zes gekwalificeerde vakmannen verzekeren ze u van kwaliteit.

Op vlak van binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk is Alurex de referentie in West-Vlaanderen.

Van particuliere woning tot appartement of kantoorcomplex, zij maken het waar. Ze installeren aluminium deuren en ramen in Houthulst en Klerken, Merkem. Alurex produceert zelf uw aluminium ramen en deuren.

De eigen productie en plaatsingsdienst zorgen voor de perfecte afstemming. Zij realiseren uw woondroom in lijn met uw verwachtingen. Reken op technische deskundigheid én uitstekende klantenservice.

Een greep uit het aanbod:

Met Sapa Building Systems kiest u voor duurzame ALU deuren en ramen in trendy design.

Sapa is een toonaangevende leverancier van aluminium profielsystemen in regio Houthulst. Alurex hoort tot het netwerk van Sapa Aluminium Vakmannen.

Het Sapa gamma biedt super isolerende profielen voor elke bouwstijl. Voor de moderne woning voorzien zij een strakke look of steel look. Voor een landelijke uitstraling combineert Sapa probleemloos met kleinhouten afwerking.

Offerte voor ALU in Houthulst

Zoekt u aluminium ramen en deuren met hoge isolatiewaarde zowel thermisch als akoestisch? Sapa maakt gebruik van driekamersystemen en discreet ingebouwde hoogwaardige isolatierubbers. Kies Sapa voor luchtdichtheid, windweerstand, waterdichtheid en uitstekende inbraakveiligheid.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte in Houthulst en Klerken, Merkem of bezoek de showroom in Vleteren, u kan er verschillende stalen en kleuren bezichtigen. Bekijk de realisaties in nieuwbouw en verbouwingen. Laat u adviseren door de expertise van Alurex.

25 jaar ervaring met schrijnwerk op maat zowel binnen als buiten.

Persoonlijke aanpak bij elk project. Van opmeting tot oplevering.

Prijs naar kwaliteit & perfecte afwerking gegarandeerd.

Showroom in Woesten, Vleteren met een ruim aanbod aan stalen.