Budgetvriendelijke PVC ramen & deuren op maat

Ook met een beperkt budget zit u aan het juiste adres voor maatwerk.

Alurex uit Vleteren heeft 25 jaar ervaring in het vak. Het vervaardigen van ramen en deuren kent geen geheimen meer. Jan Bisschop specialiseerde zich in binnen- en buitenschrijnwerken. Zes gekwalificeerde medewerkers versterkten de zaak en Alurex werd een begrip.

In regio West-Vlaanderen verwezelijkt Alurex de glaspartijen van uw verbouwingen of nieuwbouw.

De eigen plaatsingsdienst monteert uw PVC ramen en deuren. Vanuit Vleteren bedienen zij Poperinge, Ieper, Heuvelland, Zonnebeke, Langemark-Poelkapelle, Houthulst, Lo Reninge, Alveringem, Diksmuide, Veurne, De Panne, Koksijde, Nieuwpoort.

Alurex werkt in particuliere opdracht of in aanneming, voor appartementen of kantoren. Kies voor betaalbaar maatwerk met oog voor detail.

Een greep uit het aanbod:

Kunststof ramen in kwaliteitsvol materiaal met klassevolle afwerking. Dat kan in harmonie met elke woningstijl. PVC schrijnwerk is veilig en duurzaam. De slanke profielen halen daglicht naar binnen. Bovendien dragen ze sterk bij aan de optimale thermische prestatie. PVC systemen zijn er voor elk type bouw.

Schüco Corona SI82

De Schüco Corona SI 82 raamsystemen staan ons toe te werken binnen de voorschriften van het lage-energie-gebouw. Hoogwaardige systemen en het gebruik van industriële kunststof levert de scherpe prijs voor kwaliteit. De ramen kunnen afgestemd worden op tal van wensen. Geschikte systemen zijn er voor nieuwbouw als renovatie.

De raamprofielen van Schüco Corona zijn in drie types verkrijgbaar: Classic, Rondo en Cava

Schüco LivIng Thermo 7

Het 7 kamersysteem van Living Thermo 7 is een innovatief kunststof systeem met smalle breedtes. Door de toepassing van 3 dichtingen in EPDM, staat het garant voor een onovertroffen thermische isolatie. De Uw-isolatiewaarde is 0,92 W/m²K.

De raamprofielen van Schüco Living Thermo 7 zijn in drie types verkrijgbaar:
Classic, Rustic en Plana.

Schuco AD 150 Schuifsysteem (Corona S150)

Het AD schuifsysteem voor de Schuco Corona S 150 is geschikt als terrasdeur of winterdeur. Het schuifsysteem van Schuco Corona S 150 levert de beste thermische waarden. Karakteristiek is ook de nauwe aanzichtbreedte voor maximale helderheid en eenvoudige bediening, zelfs bij hoog gewicht van de vleugel.

Schüco AD 167 Hefschuifsysteem (Corona CT 70 HS)

Het AD 167 hefschuifsysteem bestaat uit smalle maar uitermate stevige profielen. Dankzij een installatiediepte van 167 mm worden glas diktes tot 40 mm mogelijk. Denk hierbij aan grote schuiframen en toepassingen binnen de lage energie woning.

Kies voor PVC ramen en deuren van Duits kwaliteitsmerk Schüco.

Voor PVC ramen en deuren werkt Alurex met Schüco. Deze fabrikant ontwikkelt en vervaardigt profielen naar Europese standaard. De gebruikte PVC grondstoffen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, voor milieu of veiligheid.

PVC is licht- en weerbestendig, slagvast en ook bij hogere temperaturen vormvast. Het raam of deur beslag wordt behandeld met een corrosie vertragende laag. De tijd dat PVC niet lang meeging is voorbij.

Offerte

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of kom langs bij Alurex te Woesten, Vleteren. In de showroom kunt u op afspraak terecht om stalen te bekijken. U ontvangt er een persoonlijke aanpak en advies voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

25 jaar ervaring met schrijnwerk op maat zowel binnen als buiten.

Persoonlijke aanpak bij elk project. Van opmeting tot oplevering.

Prijs naar kwaliteit & perfecte afwerking gegarandeerd.

Showroom in Woesten, Vleteren met een ruim aanbod aan stalen.