Dé leverancier voor
een garagepoort in Ieper

Uw expert aluminium buitenschrijnwerk en garagepoorten in Ieper.

Alurex heeft 25 jaar ervaring met buitenschrijnwerk. Dat vertaalt zich in vakkennis. Het eigen productieatelier van aluminium ramen en deuren voorziet Alurex van alle nodige materiaal. Zes gekwalificeerde werknemers verzekeren u van perfecte plaatsing en opvolging. Voor verbouwing en nieuwbouw in Ieper en Brielen, Dikkebus, Sint-Jan, Hollebeke, Voormezele, Zillebeke, Boezinge, Zuidschote, Elverdinge, Vlamertinge kunt u rekenen op hun deskundigheid.

Sectionale poorten verhogen uw comfort.

Sectionale poorten bestaan uit verschillende verbonden panelen. De poortonderdelen schuiven omhoog om te openen. Er is geen draaihoek nodig. Zo kunt u de ruimte in de garage optimaal gebruiken. Uw wagen kan tot tegen de poort geparkeerd worden.

De sectionaalpoort kan in elke garage-opening gemonteerd worden. Met een dubbelwandige sectionaalpoort bereikt u uitstekende isolatiewaarden. Weerbestendige afdichting gunt tocht geen kans. Ook een sectionale garagepoort kan bekleed worden met aluminium platen of houten planchetten.

De klassieke kantelpoort, een vaste waarde.

De kantelpoort wordt uit één stuk vervaardigd. Dat is robuust en budgetvriendelijk. Ook bij kantelpoorten zijn de opties talrijk. U kunt de kantelpoort automatiseren, door met een handzender te laten openen. U kan de poort ook aansluiten op uw domotica. Veilige afscherming van de scharnieren en veren voorkomt inklemming. Er kan een loopdeur voorzien worden of ramen voor meer lichtinval.

Kies garagepoorten van Alurex voor een persoonlijke aanpak.

Zaakvoerders Jan Bisschop en Charlotte Deroo delen graag hun ervaring met u. Contacteer Alurex voor een vrijblijvend adviesgesprek in Ieper en Brielen, Dikkebus, Sint-Jan, Hollebeke, Voormezele, Zillebeke, Boezinge, Zuidschote, Elverdinge, Vlamertinge.

Er is een ruime keuze aan afwerkingsmogelijkheden. De poort wordt volledig afgestemd op de bouwstijl van de woning en het gebruik. Voor elke stijl vindt u een passende garagepoort. Van moderne aluminium poorten tot landelijke garagepoorten in pastoriestijl.

25 jaar ervaring met schrijnwerk op maat zowel binnen als buiten.

Persoonlijke aanpak bij elk project. Van opmeting tot oplevering.

Prijs naar kwaliteit & perfecte afwerking gegarandeerd.

Showroom in Woesten, Vleteren met een ruim aanbod aan stalen.