Schrijnwerk op maat in Veurne

Maatwerk schrijnwerk vervolmaakt uw bouwproject in Veurne.

Met 25 jaar ervaring in schrijnwerken kiest u met Alurex voor echt vakmanschap in regio Veurne en Avekapelle, Booitshoeke, Bulskamp, De Moeren, Eggewaartskapelle, Houtem, Steenkerke, Vinkem, Wulveringem, Zoutenaaie. De expertise van zaakvoerder Jan Bisschop garandeert een interieurinrichting die naadloos past in uw woning.

Maximaliseer de beschikbare ruimte én investeer in duurzame meubels van topkwaliteit!

Alurex bouwt de dressings en inbouwkasten die volkomen aansluiten op uw levensstijl. Hun advies stoelt op hands-on ervaring. Zes vaste, gekwalificeerde medewerkers verzorgen de eigen plaatsing. Alurex houdt de touwen in handen met maatwerk uit eigen atelier en biedt interieuradvies waarop u kunt bouwen.

Neem contact op met ons voor volgend maatwerk:

Bureau-inrichting, plafondafwerking (gipsplaten of houten plafond), binnendeuren, massief parket en laminaat.

De West Vlaamse expert in advies én realisatie van uw interieurinrichting en meubilair op maat.

Heeft u al een ontwerp in gedachten? Alurex gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Zij brengen uw plannen vakkundig tot een goed eind. Is uw interieurinrichting nog een blanco pagina? Alurex denkt met u mee. Binnen uw budget overtreffen zij uw verwachtingen.

Ontvang gefundeerd advies op basis van ervaring en vakmanschap. Voor zowel verbouwing als nieuwbouwproject vervaardigen zij binnenschrijnwerk op maat. Voor zowel totaalprojecten of unieke stukken mag u op hen rekenen. Hun jarenlange ervaring in het professioneel opleveren van totaalprojecten op maat is uw garantie.

25 jaar ervaring met schrijnwerk op maat zowel binnen als buiten.

Persoonlijke aanpak bij elk project. Van opmeting tot oplevering.

Prijs naar kwaliteit & perfecte afwerking gegarandeerd.

Showroom in Woesten, Vleteren met een ruim aanbod aan stalen.